Nyhet

Vi søker kokk i vår restaurant

Vi er som konsern etablert innen reiseliv med selskapene Wilsgård Reiseliv as, Senja Fjordcamp og Senja By Heart as. Vi bygger opp reiseliv til å skulle ha 70-80 overnattingsplasser, full restaurant, bar/event-lokale, kultur,kunst og aktivitetssenter m.m

Fokus på matopplevelser

Gjennom vår reiselivssatsing er målet å gjøre Torsken til et spennende turistmål. Vi utvider våre overnattingsmuligheter og har stort fokus på matopplevelser. Andre tilbud etableres fortløpende, som RIB-muligheter, SUP-muligheter, fot-tur, truge-turer, el-sykkel-turer både rundt Senja og på yttersia. Mer skal det komme – vi er på offensiven!

Vi har lagt bak oss første sesong, og våre tilbakemeldinger er meget gode. Det er lenge til neste sesong, men vi ønsker å forberede oss og dermed ansette vår andre kokk så snart som mulig.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring fra bransjen, og da gjerne med litt fartstid som kokk.
  • Fagbrev er ikke et krav, men kompetansen din i sum er viktig!
  • Glimt i øyet og erfaring med kundebehandling er viktig, du skal bidra til at kunden får den beste opplevelsen.
  • Gode referanser som forteller oss at du har god arbeidsmoral og er en lagspiller.
  • Mulighet til å være fleksibel og kunne jobbe vekselvis morgen, kveld og noen helger, i arbeidstidsordninger som ivaretar hensynet til fritid, familie og jobb.

Har du disse kvalifikasjonene vil vi legge til rette for faglig utvikling og en arbeidsplasser der du vil være med å ta del i et spennende konsept på Senja. Du vil bli ansatt 100% med både forsikrings og pensjonsordninger. Vi ønsker å utvikle våre ansatte og vil ha fokus på å gjøre hverandre bedre.

Arbeidssted: Torsken, Troms og Finnmark
Lønn etter kvalifikasjoner
Søknadsfrist: 15.10.2021
Tiltredelse etter avtale.

For mer informasjon kontakt:

Ricardo Santos
Sjefskokk
Mobil: 913 30 789
E-post: ricardo@senjabyheart.no

www.senjabyheart.no